Programma 2022

Dinsdag 26 april

13:00 - 14:00 uur: Workshop: Just give it a shot: Tequila!
Henri Decubber, Docent F&B in het graduaat Logies -, Restaurant- en Cateringmanagement Vives Brugge 
Niet elke drank heeft zijn eigen song: maar tequila heeft dat wel! Wil je meer te weten komen over hoe een agaveplant wordt omgetoverd in tequila? En hoe zit dat met dat zout en die citroen? Wij brengen je tijdens dit uurtje (figuurlijk) naar Mexico en vertellen je alles over de oorsprong, productie, de soorten en serveertechnieken van tequila. Op het einde hoeven we jullie natuurlijk niet meer te vertellen wat het hoofdbestanddeel van een margarita is…. Olé! 

 
14:30 – 15:30 uur: Workshop: Ken jij alle hotelgeheimen? 
Delphine Glorieux, Docente Front Office en Housekeeping in het  graduaat Logies -, Restaurant- en Cateringmanagement Vives Brugge 
Hoe goed is jouw kennis van de hotelsector? Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan even mee doen met onze quiz en krijg er allerlei interessante weetjes bovenop. 

Woensdag 27 april

15:00 – 16:00 uur: Workshop: Image is key, reputatiemanagement in de horeca
Ilse Duponcheel  Docente marketing in het  graduaat Logies -, Restaurant- en Cateringmanagement Vives Brugge 
Waarom komen klanten naar jouw restaurant of bar? Omdat ze erin geloven dat ze bij jou een fijne ervaring zullen hebben. En hoe weten ze dat, als ze nog nooit bij jou over de vloer zijn gekomen? Reviews, tripadvisor, van-horen-zeggen of wel via jouw aantrekkelijke posts op facebook. Hoog tijd dus voor enkele tips om aandacht te besteden aan deze nieuwe vormen van reputatiemanagement.