Programma 2019
 

Maandag 25 februari

12-13 u

Openingsreceptie Horecabeurs Bredene - op uitnodiging

14-15.30 u
Horeca Vlaanderen: eindmoment 'grensverleggend ondernemen'

Dinsdag 26 februari

10-12 u

Horeca Vlaanderen: startersopleiding

Woensdag 27 februari

10-12 u

Horeca Vlaanderen: infosessie overlaten en/of stopzetten van een horecazaak

11.30-13 u
Workshop '4x thee culinair': infosessie met proeverij door Carol Bailleul, gecertificeerd theesommelier uit Bredene. Leer hoe je op 4 verschillende manieren thee op de kaart zet, serveer een zelfgemaakte iced tea als apero, bied een thee-arrangement aan, verwerk thee in je gerechten en maak van thee na de maaltijd de spreekwoordelijke kers op de taart van een middag of avond culinair genieten!

19.30-20.30 u
Uitreiking Heureka! Award - op uitnodiging