Programma


Maandag 19 februari 2018 

A special cup
14u – 15.30u – 17u
Koffieworkshop waarbij niet enkel verschillende baristatechnieken aan bod komen maar ook dieper wordt ingegaan op o.a. de oorsprong van koffie en het belang van maalgraad en onderhoud. Verder begeleidt Geert Blomme u ook graag bij een smaaktest en het bereiden van de juiste espresso. 

Deze workshop is gratis
Inschrijven bij voorkeur via geert@aspecialcup.be


Dinsdag 20 februari 2018
Horeca Vlaanderen 
10u tot 12u
Opleiding arbeidsrecht voor de Horeca

Deze opleiding is gratis.
Inschrijven kan via https://www.horecavlaanderen.be/academie/arbeidsrecht-voor-horeca

Partena Professional
14u tot 16u
Infosessie over de taxshift, plan peeters, het zomerakkoord, en de impact van deze maatregelen specifiek voor de horecasector.

Deze infosessie is gratis.
Inschrijven kan via regine.bakelandt@partena.be

A special cup
14u - 15.30u - 17u
koffieworkshop waarbij niet enkel verschillende baristatechnieken aan bod komen maar ook dieper wordt ingegaan op o.a. de oorsprong van koffie en het belang van maalgraad en onderhoud. Verder begeleidt geert Blomme u ook graag bij een smaaktest en het bereiden van de juiste espresso.

Deze workshop is gratis.
Bij voorkeur inschrijven via geert@aspecialcup.be

 
Woensdag 21 februari 2018
Horeca Vlaanderen
10u tot 12u
Startersopleiding met Filip Nicasi, zaakvoerder van Horeca Partners en heeft
jarenlange ervaring in de management- en communicatiesector specifiek
voor Horeca. Een opleiding die niet louter gericht is op theorie maar met het
accent op praktische en haalbare tips bij het opstarten van een horecazaak.

Deze opleiding is gratis.
Inschrijven kan via https://www.horecavlaanderen.be/startersopleidingen

The art of tea brewing
14.
30u tot 15.30u
"De geheimen van een aantrekkelijke theekaart"
Infosessie gegeven door Carol Bailleul gecertificeerd theesommelier uit Bredene.
Carol leert je stap voor stap hoe je een orginele en aantrekkelijke theekaart opstelt. Een echte meerwaarde voor je zaak!

Deze infosessie is gratis.
Inschrijven kan via carol.bailleul@sharwa.be


Donderdag 22 februari 2018
The art of tea brewing
14.30u tot 15.30u
“4 x thee culinair”
Infosessie door Carol Bailleul, gecertificeerd theesommelier uit Bredene.
“Thee is de nieuwe wijn”, zo wordt weleens gezegd. Carol toont hoe je op 4 verschillende manieren met thee jouw zaak helemaal op de culinaire kaart zet! Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen exclusieve thee-huisblend?

Deze infosessie is gratis.
Inschrijven kan via carol.bailleul@sharwa.be