Horecabeurs Bredene, de Jubileumeditie!


Noteer alvast 19 februari 2018 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 10e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 6.500 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Vier dagen lang zal u de tijd hebben om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken.

Dit jaar worden alle registers opengetrokken om u zo dé horecabelevenis van het jaar te geven!
Tijdens deze jubileumeditie stellen we een gloednieuwe etagetent voor waardoor nog meer standhouders kunnen verwelkomd worden. De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om u zo optimaal te kunnen laten genieten van de diversiteit en kwaliteit die op de beurs zal aangeboden worden.

Heureka! Award
Naar aanleiding van de 10e verjaardag van de Horecabeurs Bredene pakt de organisatie uit met de Heureka! Award. Een nieuw intiatief dat innovaties binnen de sector wil belonen en exposure biedt. Voor de Heureca! Award wordt gezocht naar nieuwe, innovatieve en orginele producten en/of diensten in de horecasector.

Uit de inschrijvingen en eigen selectie worden 5 producten/diensten genomineerd door een vakjury. De genomineerden worden uitgenodigd op de openingsreceptie  van de beurs, waar de award met de bijhorende media-aandacht zal uitgereikt worden. Het winnende product wordt bovendien stevig in de spotlight gezet tijdens de beurs zelf.

De vakbeurs gaat door van maandag 19 februari tot en met donderdag 22 februari 2018. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.
De beurs is toegankelijk mits registratie vooraf, via www.horecabeurs.be, aan de hand van de registratiecode vermeld op de uitnodigingskaarten die bij de standhouders verkrijgbaar zullen zijn. Registreer zeker op voorhand, anders betaalt u een toegangsprijs van € 15. Zonder uitnodiging bedraagt de toegangsprijs € 50.

Voor meer informatie betreffende een eventuele deelname aan de beurs of de Heureka! Award kunt u mailen naar heidi.denys@bredene.be.
 

Waarschuwing aan alle exposanten!
We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide. LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. 
Dit is onafhankelijk van het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene. Wij raden u ten sterkste aan hier niet op in te gaan. Dit is niet in samenwerking met Horecabeurs Bredene.