Horecabeurs Bredene 2019
 
Noteer alvast 25 februari 2019 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 11e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 7.400 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Vier dagen lang zal u de tijd hebben om maar liefst 170 standhouders te ontmoeten en hun aanbod te ontdekken.

De standhouders zijn met de grootste zorg geselecteerd om u zo optimaal te kunnen laten genieten van de diversiteit en kwaliteit die op de beurs zal aangeboden worden. Komende editie pakken we opnieuw uit met een etagetent en zullen er wederom verschillende infosessies doorgaan.

De vakbeurs gaat door van maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari 2019. Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

De beurs is toegankelijk mits registratie vooraf op deze website, aan de hand van de registratiecode die bij de standhouders verkrijgbaar zullen zijn. Registreer zeker op voorhand, anders betaalt u een toegangsprijs van € 15.
Zonder uitnodiging bedraagt de toegangsprijs € 50.

Bij verder vragen: info@horecabeurs.be
 

Waarschuwing aan alle exposanten!
We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide. LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. 
Dit is onafhankelijk van het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene. Wij raden u ten sterkste aan hier niet op in te gaan. Dit is niet in samenwerking met Horecabeurs Bredene.