Horecabeurs Bredene 2022

Noteer 21 februari 2022 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 13e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

We brengen de sector samen op 7000m² beursoppervlakte en laten u op zoek gaan naar de ultieme horecabeleving voor uw klant. Laat u inspireren tijdens de verschillende workshops en infosessies. Prikkel uw zintuigen bij het bezoek aan de 180 standhouders die u meeslepen in het bruisende horecagebeuren.

Horecaprofessionals zijn welkom van maandag 21 t.e.m. donderdag 24 februari vanaf 11u tot 18.30u en op donderdag van 11u tot 17u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Meer info via info@horecabeurs.be


Horecabeurs Bredene 2021: Uitgesteld

Na alles in het werk te hebben gesteld om de Horecabeurs 2021 coronaproof te organiseren, moeten we echter vaststellen dat het een onhaalbare kaart is. Achter de schermen werd alles in het werk gesteld om een organisatie mogelijk te maken, maar uitgebreid overleg en een analyse van alle pro’s en contra’s hebben ons ertoe gedwongen de handdoek in de ring te gooien.
 
De van toepassing zijnde protocollen, waaronder dat voor de horeca, maken het onmogelijk om een beurs te organiseren waarbij een optimale beleving van het product mogelijk is. Daarnaast zou ook het bezoekersaantal sterk moeten worden teruggeschroefd en worden onderverdeeld in tijdssloten wat ook geen meerwaarde betekent. 
 
We kiezen er dan ook voor om de Horecabeursbeurs in 2021 niet te laten doorgaan. We nodigen u graag uit voor de Horecabeurs editie 2022 die doorgaat van maandag 21 t.e.m. donderdag 24 februari 2022.
 

WAARSCHUWING AAN ALLE EXPOSANTEN !
Verschillende exposanten kregen een brief van International Fairs Directory met de vraag om gegevens te bezorgen aan Horecabeurs Bredene.
LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. Horecabeurs Bredene heeft geen enkele samenwerking met International Fairs Directory / Expo Guide. Indien u dit heeft ontvangen raden we u ten sterkste aan om hier niet op in te gaan.