Horecabeurs Bredene 2019

 

Save the date: 17 - 20 februari 2020

Noteer alvast 17 februari 2020 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 12e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

We brengen de sector samen op 7000m² beursopppervlakte en laten u op zoek gaan naar de ultieme horecabeleving voor uw klant. Laat u inspireren tijdens de verschillende workshops en infosessies. Prikkel uw zintuigen bij een bezoek aan de 170 standhouders die u meeslepen in het bruisende horecagebeuren.

Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 13u tot 19u om er te degusteren, de laatstse nieuwste horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Bij verder vragen: info@horecabeurs.be
 

Waarschuwing aan alle exposanten!
We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide. LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. 
Dit is onafhankelijk van het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene. Wij raden u ten sterkste aan hier niet op in te gaan. Dit is niet in samenwerking met Horecabeurs Bredene.