Horecabeurs Bredene, de Jubileumeditie!

Van 19 tot en met 22 februari konden horecaprofessionals terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys om er de 170 aanwezige standhouders te ontmoeten in een ontspannen en aangename sfeer.

De officiële opening op maandag gebeurde door Burgemeester Steve Vandenberghe; Sophie Vanrafelghem, Master biersommelier, gaf een eigenzinnige kijk op de Belgische biercultuur en voorzitter van de Raad van Bestuur AG Bredene, Eddy Gryson, reikte de eerste Heureka! Award uit aan ‘Ostendaise oesters’. 

Dankzij de locatie en de periode bleek een bezoek aan de beurs opnieuw een must voor de talrijke horeca-uitbaters van de Belgische kust. De bezoekers, uit gans Vlaanderen, konden dit jaar genieten van een uitgebreid aanbod standhouders. De indrukwekkende etagetent zorgde voor een groei van zo’n 35 standhouders.

Horecaprofessionals konden zich verdiepen in de wijde wereld van koffie en thee tijdens workshops door ‘A Special Cup’ en ‘The Art of Tea Brewing’. Ook ‘Horeca Vlaanderen’ en ‘Partena Professional’ waren opnieuw aanwezig om de bezoeker te informeren en bij te scholen.

Ook dit jaar merkt de organisatie dat inspanningen om het aantal particuliere bezoekers terug te dringen opleveren.  De bezoekersteller tikte donderdagavond af op zo'n 7.400 bezoekers. Een groot succes dus!

De vakbeurs voor de horecaprofessional is in 2019 aan zijn elfde editie toe en zal doorgaan van 25 tot en met 28 februari.

Voor meer informatie betreffende een eventuele deelname aan de beurs of de Heureka! Award kunt u mailen naar info@horecabeurs.be.
 

Waarschuwing aan alle exposanten!
We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide. LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. 
Dit is onafhankelijk van het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene. Wij raden u ten sterkste aan hier niet op in te gaan. Dit is niet in samenwerking met Horecabeurs Bredene.