Bekijk hier de aftermovie van Horecabeurs Bredene 2022!Noteer 6 februari 2023 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 14e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

We brengen de sector samen op 7000m² beursoppervlakte en laten u op zoek gaan naar de ultieme horecabeleving voor uw klant. Laat u inspireren tijdens de verschillende workshops en infosessies. Prikkel uw zintuigen bij het bezoek aan de 160 standhouders die u meeslepen in het bruisende horecagebeuren.

Horecaprofessionals zijn welkom van maandag 6 t.e.m. donderdag 9 februari 2023 vanaf 12u tot 18.30u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Meer info via info@horecabeurs.be


 

WAARSCHUWING AAN ALLE EXPOSANTEN !
Verschillende exposanten kregen een brief van International Fairs Directory met de vraag om gegevens te bezorgen aan Horecabeurs Bredene.
LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 3.636 EUR. Horecabeurs Bredene heeft geen enkele samenwerking met International Fairs Directory / Expo Guide. Indien u dit heeft ontvangen raden we u ten sterkste aan om hier niet op in te gaan.