Datum Horecabeurs Bredene 2021:
22 - 25 februari

WAARSCHUWING
Verschillende exposanten kregen een brief van International Fairs Directory met de vraag om gegevens te bezorgen aan Horecabeurs Bredene. Horecabeurs Bredene heeft geen enkele samenwerking met International Fairs Directory. Indien u dit heeft ontvangen raden we u ten sterkste aan om hier niet op in te gaan
  

Noteer 22 februari 2021 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 13e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.

We brengen de sector samen op 7000m² beursoppervlakte en laten u op zoek gaan naar de ultieme horecabeleving voor uw klant. Laat u inspireren tijdens de verschillende workshops en infosessies. Prikkel uw zintuigen bij het bezoek aan de 170 standhouders die u meeslepen in het bruisende horecagebeuren.

Horecaprofessionals zijn telkens welkom vanaf 11u tot 18.30u en op donderdag van 11u tot 17u om er te degusteren, de laatste nieuwe horecatrends op te snuiven en relaties op te bouwen.

Meer info via info@horecabeurs.be


Waarschuwing aan alle exposanten!

We hebben vernomen dat onze exposanten opnieuw gecontacteerd worden door de vennootschap EXPO Guide. LET OP! Er hangt een jaarlijkse kost aan vast van 1271 EUR. 
Dit is onafhankelijk van het Autonoom Gemeentebedrijf Bredene. Wij raden u ten sterkste aan hier niet op in te gaan. Dit is niet in samenwerking met Horecabeurs Bredene.